Privacyverklaring

Juli 2019

Identiteit van de onderneming

Contactgegevens
Manon Buijks, Salviastraat 34, 3135EM te Vlaardingen [geen bezoekadres]
E-mail adres: info@bynontie.nl

Bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur

Internet: www.bynontie.nl
KvK-nummer: 75095556
BTW nummer: NL001572786B15

Persoonsgegevens
Klanten en geïnteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met By Nontie.
Gevraagde gegevens zijn naam, E-mailadres en bij het plaatsen van orders de NAW (adres) gegevens. 

Doel
Persoonsgegevens die op de site verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en het periodiek informeren van nieuwsbriefabonnees middels de digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in de boekhoudsoftware.
De persoonsgegevens worden door mij uiterst vertrouwelijk behandeld. Geïnteresseerden schrijven zich zelf in voor de nieuwsbrief via een directe inschrijving of door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken. De persoonsgegevens worden door mijn systeem binnen een beveiligde omgeving uitgewisseld met het mailingsysteem voor nieuwsbrieven (Mailchimp) en het online boekhoudprogramma (Siel Systems/ Acumulus). 

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, correctie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval van orders in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van deze orders. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.  

Verstrekte gegevens worden door mij 10 jaar in het systeem bewaard of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf. 

Cookies
Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door mij uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics. 

Verwerkers
Voor een overzicht van verwerkers en bijbehorende verwerkersovereenkomsten verwijs ik naar het verwerkingsregister.
Je vindt dit verwerkingsregister hier

 

Juli 2019, Manon Buijks

 

© 2019 - 2020 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel