Betaalmethoden

Je kunt de order op verschillende manieren betalen. Momenteel bied ik de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Jij maakt geld over vanaf jouw eigen rekening, via het online bankproduct van jouw eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank garandeert de veiligheid van de transactie. Snel en gemakkelijk.

Bancontact
Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode voor de Belgische klanten van By Nontie. Jij maakt geld over vanaf jouw eigen rekening, via het online bankproduct van jouw eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank garandeert de veiligheid van de transactie. Snel en gemakkelijk.

IBAN Overboeking
Uiteraard is het ook mogelijk om het order bedrag zelf over te schrijven. Dit kan op het volgende rekenening nummer NL18RABO0358304830 t.n.v. Liefs by Nontie. Graag onder vermelding van het ordernummer. Zodra de overschrijving in goede orde is ontvangen, zal ik de order verwerken en verzenden.

 

 

© 2019 - 2021 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel