Levertijden

De producten welke op voorraad zijn worden, mits niet in combinatie met op maat gemaakte producten, zo spoedig mogelijk verzonden. Over het algemeen wordt de order binnen 2 werkdagen verstuurd.

De op maat gemaakte producten worden speciaal op bestelling (met de hand) gemaakt, omdat ze met zorg en ‘liefde’ gemaakt worden, zijn er voor deze producten iets langere levertijden.

De order wordt te allen tijde zo spoedig mogelijk verzonden.

Maximaal 7 dagen voor op maat gemaakte producten.

De aangepaste levertijden zijn aangegeven in het maximaal aantal dagen dat het kan duren voordat de order verstuurd wordt. Het is dus ook mogelijk dat je een order (veel) eerder dan deze termijn zal ontvangen. De aangepaste levertijd is bedoeld voor onvoorziene omstandigheden waardoor afgeweken moet worden van de normale planning en ook in drukke perioden de levertijd gewaarborgd kan worden. Indien producten met verschillende levertijden zijn besteld in één order geldt de langst genoemde levertijd.

Goed om te weten:

Levertijd
Door drukte of onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat een order later verzonden wordt. Indien de levering veel later zal zijn dan gepland, ontvang je hierover zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht per e-mail.

Werkdagen
Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Feestdagen uitgezonderd.

Verzending
Je ontvangt altijd een bevestiging zodra de order is verzonden en indien van toepassing, met de bijhorende track & trace code waarmee je de order kunt volgen.

Orderstatus
Omdat de levertijden van eventueel handwerk iets langer zijn, ontstaat er soms twijfel of de order wel goed is aangekomen. Zolang je een orderbevestiging en een betaalbevestiging hebt ontvangen kun je er vanuit gaan dat de order in behandeling is. Heb je (één van) beiden niet ontvangen controleer dan ook even de spam-filter in je mailbox. Indien niet noodzakelijk, ontvang je tussen de bevestiging van betaling en de bevestiging van verzending geen bericht meer. 

Specifieke leverdatum
Heb je het artikel voor een bepaalde datum nodig, vermeld dit dan meteen bij het veld ‘opmerkingen’ in de order. Ik probeer er dan voor te zorgen dat de order alsnog op tijd verzonden wordt, dit is echter geen garantie!

 

© 2019 - 2022 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel