Verwerkingsregister By Nontie

Doeleinden
Doel van de gegevensregistratie via By Nontie is drieledig.

Gegevens worden gebruikt voor het aangaan van een verkooprelatie met bijbehorende administratie (registratie, betaling, verzending van orders), voor het periodiek op de hoogte houden van klanten door middel van het verzenden van nieuwsbrieven en voor de verwerking in de financiële administratie. 

Voor analyse- doeleinden worden gegevens uitsluitend geanonimiseerd gebruikt. 

Gegevens
Gegevens welke verwerkt worden, zijn uitsluitend verkregen op initiatief van de klant in kwestie; gegevens die verwerkt worden zijn NAW (adres) gegevens, contactgegevens, betaalgegevens, geboortedatum, geslacht en wachtwoord-/ inloggegevens.

Betrokkenen
By Nontie heeft uitsluitend gegevens van klanten in beheer. Websitebezoeken worden uitsluitend geanalyseerd in omvang; hiervoor worden uitsluitend geanonimiseerde data gebruikt. 

Ontvangers
By Nontie werkt samen met een aantal ontvangers, met welke een verwerkersovereenkomst is afgesloten:
* Mijnwebwinkel.nl
* Mailchimp 

Tevens wordt ten behoeve van betalingsverkeer gebruik gemaakt van de diensten van Mollie. 
De gegevens die Mollie ontvangt worden verwerkt op basis van een eigen verantwoordelijkheid. Mollie is geen verwerker, maar een zelfstandig verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij naar punt 9 van de Mollie Privacyverklaring. Klik hier om deze te lezen.

Doorgifte buiten de EU
Onze nieuwsbriefpartner Mailchimp maakt gebruik van servers in de Verenigde Staten. Derhalve worden gegevens (naam en mailadres) verwerkt buiten de EU. 

Bewaartermijn
Gegevens worden door mij 10 jaar bewaard om terugkerende klanten beter van dienst te zijn. Klanten hebben te allen tijde het recht en de mogelijkheid hun gegevens te wijzigen of te verwijderen. 

Beveiliging
Persoonsgegevens worden door mij met de grootste zorgvuldigheid bewaard. Ik koos deze partners zorgvuldig en ik draag tevens zorg voor een beveiligde hosting binnen Nederland, met gegarandeerde SSL certificering en up-to-date beveiliging. 

 

© 2019 - 2022 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel