OKAE KINDERTHEE

Voor mijn online conceptstore ben ik altijd op zoek naar bijzondere items. Het liefst koop ik in bij de zogenoemde 'kleine ondernemer'.
Het leuke daarvan is dat je vaak bijzondere ondernemers tegenkomt die met zo veel liefde hun product ontwikkelen; zo ook Ilona van Okae for Kids. Te gek toch dat een moeder met als grootste inspiratiebron haar oudste dochter Kae-Lynn, haar eigen lijn kinderthee heeft ontwikkeld! Een thee die super goed in de smaak valt bij de kinderen, gezond is en er ook nog eens in een fantastische verpakking zit. Waarom deze thee zo bijzonder is zie je hieronder.

Thee of Limonade?

Het kan allebei! De thee van Okae is zo samengesteld dat hij nooit bitter van smaak wordt en daardoor zowel warm als koud gedronken kan worden! Bij de gehele ontwikkeling van Okae kinderthee hebben kinderen centraal gestaan. Zo hebben ze eerlijk hun mening gegeven over de smaak en de verpakking, maar zijn er ook bewust keuzes gemaakt voor alleen de allerbeste ingrediënten. Bovendien is alleen thee gekozen die ook koud heerlijk te drinken is. Op deze manier biedt Okae een gezond en smaakvol alternatief voor limonades en frisdranken!
Meer lezen? Klik hier.

Leuke recepten met kinderthee vind je hier.

 

Sorteer op
  • SOLDEN

    KINDERTHEE - LEMON LAGOON (BIO)
    KINDERTHEE - LEMON LAGOON (BIO)

    Lemon Lagoon is een frisse biologische kruidenthee van hoge kwaliteit, met onder andere citroengras, kaneelstokjes en rozemarijn. Door de ontspannende werking van lavendel is het de perfecte thee om een rustmoment te pakken na…

    € 5,95 € 3,00
Sorteer op
© 2019 - 2022 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel