HOLD IT CANDLES

De HOLD IT CANDLES worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt en de serie Hold it candles is speciaal op maat gemaakt voor de pronkplekjes!

Het kaarsje past precies op de plek van het vaasje in de Hold it + serie. Super leuk om jezelf of iemand anders te verwennen met een heerlijke geur in huis die meteen mooi kan branden in een pronkplekje! De kaarsen zijn speciaal gemaakt voor de Hold it's maar je kunt ze natuurlijk ook los neerzetten.
Is het kaarsje op? Hergebruik dan het potje voor bijvoorbeeld je lievelings oorbelletjes of een dot van je favoriete creme om mee te nemen op vakantie!

Giselle van Brandt maakt de geurkaarsen van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan! Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen en komt er minder roet vrij bij het branden van de kaars.

De sojawas komt van Noord-Amerikaanse bodem, voornamelijk uit Illinois, Iowa en Indiana. Deze premium sojawas is gemaakt van de olie van sojabonen. De bonen worden geteeld, schoongemaakt, geplet, geschild en in vlokken gerold en dat alles op een agrarisch duurzame manier. De overblijfselen van de bonen worden gebruikt als dierenvoer, er worden geen pesticiden en herbiciden gebruikt en de olie is 100% biologisch afbreekbaar. 

De lonten die ze gebruiken zijn lood- en zinkvrij. Er zijn dus geen metalen aan toegevoegd. Misschien nog duidelijker: de lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden.

Voor de sojakaarsen gebruikt Brandt oliën van de beste kwaliteit die in Europa worden gemaakt. Daarnaast zijn de oliën speciaal voor sojawas kaarsen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de was zich perfect kan mengen met de olie. De oliën zijn niet giftig.

 

Sorteer op
 • biologisch

  HOLD IT CANDLE - KOKOSNOOT ALOË VERA
  HOLD IT CANDLE - KOKOSNOOT ALOË VERA

  Welkom op een parelwit strand, ijsblauwe zee en wuivende palmbomen. De Kokosnoot & Aloë Vera geur
  brengt je meteen terug naar de zon. De bekende kokos geur is gemengd met aloë vera en een vleugje
  van wat zoete vijg voor een…

  € 6,95
 • biologisch

  HOLD IT CANDLE - KAMPERFOELIE
  HOLD IT CANDLE - KAMPERFOELIE

  De kamperfoelie heeft een warme honingachtige geur met accenten van jasmijn en katoen. De geurkaars heeft een perfecte balans tussen zoet en bloemig. Ze worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt en de…

  € 6,95
 • biologisch

  HOLD IT CANDLE - SANDELHOUT & PATCHOULI
  HOLD IT CANDLE - SANDELHOUT & PATCHOULI

  De heerlijke Sandelhout & Patchouli kaars is geïnspireerd op een wandeling door het bos en geeft je het gevoel alsof je in een Finse sauna bent. De subtiele, houtige geur van sandelhout wordt gemengd met een paar druppels van de…

  € 6,95
Sorteer op
© 2019 - 2022 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel