MEER LEZEN OVER OKAE KINDERTHEE

LESS SUGAR FOR YOUR SWEETS

Wist je dat in een gemiddeld glas limonade wel 4 suikerklontjes zitten? En dat juist vloeibare suikers extra slecht zijn? Daarom heeft Okae for Kids dé nieuwe limonade ontwikkeld: net zo smaakvol en met echte stukjes fruit, maar zonder suikers of zoetstoffen en natuurlijk cafeïnevrij. Deze pure, biologische thee is speciaal ontwikkeld voor kinderen en kan zowel warm als koud gedronken worden.

PREMIUM THEE
Okae kinderthee thee bevat 100% biologische en hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van hele bladeren en echte stukken fruit en kruiden. Thee uit bijvoorbeeld de supermarkt bestaat vaak uit zogenoemd 'gruis', wat eigenlijk restmateriaal van de productie van thee is. Daarnaast bevatten andere merken kinderthee geregeld groene of zwarte thee waar cafeïne in zit en worden er vaak suikers aan toegevoegd. Okae kinderthee bevat geen cafeïne en geen toegevoegde suikers en is daarmee een gezondere keuze voor kinderen. 

 
TESTING
Zowel jongens als meisjes in verschillende leeftijden hebben allerlei verschillende soorten thee getest totdat we de vier echte topsmaken te pakken hadden die zowel warm als koud heerlijk zijn ​én een mooi kleurtje afgeven aan het water.


100% BIOLOGISCH
De handgeplukte stukjes fruit en kruiden die Okae gebruikt komen uit biologische theetuinen en worden volgens biologisch protocol geproduceerd en opgeslagen.

PIRAMIDEZAKJES
De theezakjes zijn ongebleekt en gemaakt van milieuvriendelijk PLA, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast wordt het effect van losse thee verkregen door extra grote zakjes die geur, kleur en smaak optimaliseren. 

VERPAKKING
De doosjes van Okae kinderthee kunnen door het unieke ontwerp ook door de brievenbus bezorgd worden. Dit is niet alleen duurzamer, maar scheelt ook in de verzendkosten! 

WARM ÈN KOUD
Doordat Okae thee geen cafeïne bevat kan het zowel warm als koud gedronken worden. De smaken zijn zelfs speciaal geselecteerd en getest door kinderen om ook koud (als limonade) te drinken. Omdat ze ook een mooi kleurtje afgeven aan het water is het verschil met 'ranja' zelfs niet te zien

Bron: Okae for kids

© 2019 - 2021 By Nontie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel